Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Suomalainen vaateketju avaa uuden myymälän Ideaparkiin – "Verkkokauppa ei korvaa myymälää"

Kotimainen perheomisteinen Kekäle-vaateketju avaa kevään aikana kaksi uutta myymälää.

Uudet liikkeet avataan Kuopion kauppakeskus Matkukseen ja Lempäälän Ideaparkiin. Molempien myymälöiden valikoimassa on miesten ja naisten vaatteita, kenkiä ja asusteita. Kekäleen toimitusjohtaja Joonas Kekäle uskoo kivijalkakaupan kiinnostavan asiakkaita edelleen verkkokaupan kasvusta huolimatta.

– Kivijalkakaupalle on edelleen runsaasti kysyntää. Verkkokauppa kasvaa varmuudella edelleen, mutta se ei silti korvaa myymälää, missä vaatetta voi sovittaa ja hypistellä ja saa myyjältä apua. Matkus ja Ideapark ovat vilkkaita kauppakeskuksia ja meille luontevia paikkoja laajentaa toimintaamme, Kekäle kertoo tiedotteessa..

Ideaparkissa uskotaan keväällä aukeavan myymälän tekevän kauppakeskuksesta entistä houkuttelevamman kohteen vaatetarjontaa arvostavalle kohderyhmälle.

– Olemme innoissamme saadessamme uudenvetovoimaisen muodin toimijan Ideaparkiin. Kekäleen laadukas valikoima täydentää Ideaparkin vahvaa muotitarjontaa ja nostaa Ideaparkin kokonaisvetovoimaa, Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola kertoo tiedotteessa.