Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Koskikeskuksessa tarjolla tuhansia työpaikkoja – Rekrytori-Koulutorissa paikalla kymmeniä suuryrityksiä

Työnhaun, kesätyön ja koulutuksen suurtapahtuma, Rekrytori–Koulutori kokoaa Tampereen Koskikeskukseen kymmeniä työnantajia, oppilaitoksia ja järjestöjä 8. helmikuuta kello 11–17.

Tapahtuman uutuutena on Tampereen Konepajakoulu, jonka taustavoimina ovat muun muassa kauppakamari, Tredu ja TAKK. Tutut CV-koulu ja QR-koodeilla tuunattu työpaikkaseinä löytyvät myös kauppakeskuksesta. Rekrytorin avaa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Paikalla ovat muun muassa Pirkanmaan Osuuskauppa, Särkänniemi, Tampereen kaupunki, Coxa, HUS, Mehiläinen, SOL, Purso, Pihla Group ja kymmenet muut maakunnalliset ja valtakunnalliset yritykset.

– Entiseen tapaan yli puolet työpaikoista on tarjolla muualla kuin Tampereella, vastaava tuottaja Mikko Honkala sanoo tiedotteessa.

Ammattioppilaitoksia edustavat tutkinto-, täydennys- ja muuntokoulutusta tarjoavat Tredu, TAKK, Sasky, AhlmanEdu, VAAO, Kiipula sekä Kankaanpään opisto. Korkeakouluopetusta tarjoavat Tampereen yliopisto ja kesäyliopisto.

Saskyn opiskelijat vastaavat messuopastuksesta ja infotiskistä. Infon pöytänaapurina on Tampereen ukrainalaisten yhdistys, joka esittelee maaliskuussa Helsingissä järjestettävää Rekrytori Ukraina -tapahtumaa.

Kävijöillä on tapahtumaan vapaa pääsy.