Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Uuden kaupunginosan uusi Sale aukeaa ensi viikolla: kyltissäkin ratikka – Lähiretkeilyn uskotaan tuovan asiakkaita

Pirkanmaan 34. Sale-myymälä avataan Hervantajärvellä Makkarajärventiellä keskiviikkona 1. helmikuuta.

Myymälä on auki maanantaista perjantaihin klo 7–23, lauantaisin klo 8–23 ja sunnuntaisin klo 9–23.

Hervantajärven Salen valokyltistä voi bongata oman lähikaupan uniikin paikallistunnuksen.

– Pirkanmaan Sale-tunnusten kuvaideat ovat peräisin kunkin Salen henkilökunnalta. Hervantajärven Salen tunnukseen valikoitui luonnollisesti ratikka, hymyilee Pirkanmaan Osuuskaupan Sale-ryhmäpäällikkö Heidi Keva tiedotteessa.

Kaupan kylmälaitoksen lauhdelämpöä voidaan hyödyntää kerrostalon asuntojen lämmityksessä yhdessä kiinteistön maalämpöjärjestelmän kanssa. Maaperään voidaan varastoida kesällä lauhdelämpöenergiaa sen sijaan, että se hukattaisiin ulkoilmaan.

Luonto on uutta Salea lähellä myös aivan konkreettisesti. Lähin nuotiopaikka ja uimarannat sijaitsevat vajaan kilometrin päässä, ja läheiseltä luontopolulta eväsretkeilijöillä on helppo yhteys Birgitan polulle.

– Uskoisin, että kuumimpaan retkeilyaikaan Salen ovi käy tiheään. Pidämme kaupassa ajankohtaista mukaan otettavan ruoan ja herkkujen valikoimaa, jotta asiakas voi keskittyä olennaiseen, Keva sanoo.

Töihin Hervantajärven Saleen haki lähes sata henkilöä.

Muokattu 30.1. kello 8.20: Hervantajärven Sale on Pirkanmaan Osuuskaupan 34:s, ei 35:s. Niemenrannan Sale ehti hiljattain muuttua S-marketiksi.