Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampere Rock City | Egokills Hönössä – "...vasen takarengas irtosi vauhdissa Tampereen rantatunnelissa..."

Egokillsin elämä on juhlaa.

Tamperelainen Egokills on jälleen uuden musiikin äärellä.

Työn alla on yhtyeen kauan odotettu kolmas studioalbumi, joka julkaistaan syksyllä. Levy korkataan railakkaalla groovella ja banjoriffillä höystetyllä Life’s a Party -sinkulla, joka julkaistaan ensi viikon perjantaina.

Samana iltana värikäs ryhmä kapuaa lavalle kotikaupungissaan.

Biisin julkaisua ryydittää Timo Lepistön ohjaama ja Anthony Putkosen kuvaama musiikkivideo, jossa bändi nähdään luonnollisessa elinympäristössään, eli matkailuauton edustalle leiriytyneenä.

– Videolla laulajamme Janne kaahaa kiimaliiterillä tuhatta ja sataa pitkin soramonttua. Ajokorttiahan hänellä ei ole, mutta video kuvattiin suljetussa tilassa eli tieliikennelakia ei rikottu, rumpali Vilho Rajala kertoo.

– Kun sitten matkustimme basisti Mikan kanssa kotiin kuvauksista, rakas LoveLines Mellowmobilemme oli ottanut sen verran osumaa, että vasen takarengas irtosi vauhdissa Tampereen rantatunnelissa. Sain käännettyä liiterin turvallisesti tien sivuun, eikä rengas luojan kiitos osunut kehenkään! Vähän aikaa kiroiltiin ja hengiteltiin ja soitettiin hinausauto paikalle, Rajala jatkaa.

Egokillsin aikaisemmat albumit Creation vuodelta 2014 ja Mellowhead vuodelta 2018 ovat vieneet yhtyeen ympäri Eurooppaa, yhteensä kahteentoista eri maahan.

Uuden singlen julkkarijuhlia vietetään Tampereen Hönössä ensi viikon perjantaina. Yli kolmen vuoden keikkatauon aikana bändi on syntynyt treenikämpällä uudelleen.

Kopla on nyt uransa viiltävimmässä terässä.

– Tule paikalle ja koe Egokills parempana kuin koskaan, Vilho Rajala kehottaa.

Egokills Hönössä perjantaina 3.2.