Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vasemmistoliitto vaihtaa ryhmyriä – "Tamperetta ei pidä kehittää brändi vaan kaupunkilaisten tarpeet edellä"

Vasemmistoliiton Tampereen valtuustoryhmä on valinnut ryhmän uudeksi puheenjohtajaksi Noora Tapion.

Tapio on toiminut valtuustoryhmän varapuheenjohtajana kuluvan valtuustokauden alusta.

Nykyinen valtuustoryhmän puheenjohtaja Milka Hanhela siirtyy valtuustoryhmän varapuheenjohtajaksi. Hanhela valittiin tammikuussa vasemmistoliiton Pirkanmaan hyvinvointialueen valtuustoryhmän puheenjohtajaksi tehtävästä luopuneen Anna Kontulan tilalle.

Noora Tapio on toisen kauden valtuutettu, kaupunginhallituksen varajäsen sekä konsernijaoston jäsen. 26-vuotias Noora Tapio opiskelee yhteiskuntatutkimusta Tampereen yliopistossa.

– Tamperetta ei pidä kehittää brändi vaan kaupunkilaisten tarpeet edellä. Nyt on aika politiikalle, joka asettaa etusijalle pienituloisten kaupunkilaisten tarpeet ja varmistaa, että ilmastotavoitteet saavutetaan ajallaan, toteaa NooraTapio Tampereen kaupunginvaltuuston tehtävistä tiedotteessa.

Vasemmistoliitolla on tällä hetkellä seitsemän kaupunginvaltuutettua Mikko Aaltonen, Ulla- Leena Alppi, Miila Halonsaari, Milka Hanhela, Minna Minkkinen, Liban Sheikh ja Noora Tapio.