Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haku seurakuntien 200 kesätyöpaikkaan on alkanut – Tällaisia hommia on nyt tarjolla

Tampereen ev.lut. seurakuntien kesätyöhaku on alkanut. Kesätyöpaikkoja on tarjolla yhteensä noin 200, joista yli puolet on puisto- ja hautausmaatöitä.

Kesätyöntekijöitä tarvitaan seuraaviin tehtäviin: Kokkeja, siistijöitä ja kesätalkkareita leirikeskuksiin, kesäkerhojen ja -leirien ohjaajia, kesäsoittajia ja soittotaitoisia oppaita Finlaysonin kirkon Lasten katedraaliin, kesäopas-vahtimestari-siistijöitä keskusta-alueen kirkkoihin, asiointi- ja ulkoiluapua vanhuksille Mummon Kammarille sekä puistotyöntekijöitä ja kausityönjohtajia hautausmaille.

Työhakemukset pitää lähettää viimeistään 12.2.2023. Haastatteluun valitut kutsutaan haastatteluihin helmi-maaliskuun aikana. Hautausmaiden puistotyöntekijöiden valinnat tehdään huhtikuun loppuun mennessä. Peruutustilanteissa paikkoja täydennetään kesäkuulle asti.

Työpaikkojen haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa https://tampereenseurakunnat.fi/kesatyo. Samalta sivulta löytyy myös tarkat kuvaukset työpaikoista.