Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huippusiirto | Lauri Ala-Myllymäki palaa Italiasta Ilvekseen

Jalkapalloilija Lauri Ala-Myllymäki, 25, palaa kasvattajaseuraansa Ilvekseen kahden Italiassa vietetyn kauden jälkeen. Ennen siirtymistään Italiaan Ala-Myllymäki pelasi kasvattajaseuransa paidassa yli 230 virallista ottelua, joissa hän viimeisteli yhteensä 46 maalia.

Hän saavutti Suomen Cupin vuonna 2019 ja Veikkausliigan pronssia kaudella 2017.

– Tässä vaiheessa uraa halusin päästä paikkaan, jossa minuun uskotaan ja luotetaan. Suhde Ilvekseen on sellainen, että Ilves on minulle aina ykkösvaihtoehto Suomessa. Ilves osoitti jo syksyllä haluavansa minut takaisin ja neuvottelujen aikana tulin vakuuttuneeksi siitä, että Ilves on minulle paras vaihtoehto, Lauri Ala-Myllymäki sanoo seuran tiedotteessa.

– Laurin kohdalla ei varmaankaan tarvitse kertoa, mitä hän joukkueelle tuo. Hän oli taitava pelaaja täältä lähtiessään ja nyt hän palaa kokeneempana takaisin. Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan monessa roolissa keskikentällä. Hän antaa meille ominaisuuksillaan mahdollisuuden eri variaatioiden käyttämiseen keskialueella, Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio iloitsee.