Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisnaiset etsivät rakkautta Bachelor Suomi -ohjelmassa – Yksi sanoo suoraan, että syvälliset keskustelut eivät ole hänen juttunsa

MTV:llä 7. helmikuuta alkava Bachelor Suomi vie katsojat jälleen rakkauden matkalle. Mikko Parikan juontamassa ohjelmassa seurataan kahta poikamiestä, Sami Toiviaista ja Anton Aaltosta, jotka tapaavat naisia.

Naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta, tai vain heitä enemmän kiinnostavalta Bachelorilta.

MTV Katsomossa tiistaina 7.2. alkavassa Bachelor: Ruusun jälkeen -keskusteluohjelmassa puheenvuoro on naisilla. Ohjelmassa sanotaan mitä jäi sanomatta ja vaaditaan selitykset katsojia askarruttaviin kysymyksiin.

Tämän vuoden Bachelor Suomessa on mukana kolme naista Tampereelta.

26-vuotias Fanni on juuri diplomi-insinööriksi valmistunut lady. Älykäs ja harkitseva Fanni kokee pärjäävänsä hyvin yksin, mutta hän ei pistäisi pahitteeksi, jos rinnalle löytyisi sopiva kumppani. Fanniin vetoavat itsevarmat miehet, jotka osaavat pitää hauskaa, eivätkä ota elämää liian vakavasti. Järki päässä, hyvät käytöstavat, luottamus ja avoimuus ovat Fannille tärkeitä asioita. Fanni kaipaa rinnalleen aktiivista, keskustelutaitoista ja urheilullista miestä.

Asta, 29, on suorapuheinen seikkailija, joka hakee nopeatempoisuutta ja vaihtelevuutta elämäänsä. Asta haluaa, että potentiaalisen kumppanin kanssa löytyy helposti yhteinen sävel. Astalle on tärkeää, että mies pysyy hänen ajatuksenjuoksussaan mukana. Asta kaipaa vierelleen rentoa miestä, joka ei ota asioita liian vakavasti. Syvälliset keskustelut eivät ole Astan juttu, vaan enemmänkin hyvä meininki.

Wera, 22, on rento ja rempseä nainen, jolta löytyy hauskoja letkautuksia jokaiseen tilanteeseen. Sitoutumiskammosta aiemmin kärsinyt Wera on usein päätynyt kavereiden terapeutiksi parisuhdeasioissa, eikä sitä oikeaa ole tahtonut löytyä naisen itsensä rinnalle. Kammot alkavat kuitenkin olla taaksejäänyttä elämää ja hakujalka miehen löytämisessä vipattaa ja kovaa. Wera haaveilee pitkästä miehestä, jolla on nallekarhun piirteet: tummat hiukset, sympaattiset silmät ja ihana hymy.