Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesäkeitaan ravintolahaku alkaa – Tällaista tarjontaa kaupunki toivoo torille

Tampereen kaupunki etsii ravintolatoimijoita Keskustorilla Raatihuoneen ja Tampereen teatterin välissä sijaitsevalle yhteisterassille, Keskustorin kesäkeitaalle. Ensi kesäksi kesäkeitaalle valitaan kahdeksan ravintolatoimijaa.

Ravintolahaku on avoinna 23.1.–5.2.2023. Haku tehdään sähköisellä lomakkeella osoitteessa tampere.fi/kesakeidas. Kesäkeitaan hakuun voivat osallistua ravintola- ja kahvilayrittäjät, joilla on kiinteä toimipiste Tampereella.

Kesäkeidas on avoinna 10.5.–13.8.2023. Kesäkeitaan ravintolat ovat auki joka päivä vähintään kello 11–19. Halutessaan ravintolat voivat olla auki sunnuntaista torstaihin kello 22 saakka sekä perjantaista lauantaihin kello 24 saakka. Ravintolan tulee myydä ruokaa ja juomaa koko avoinna olon ajan. Kesäkeitaalla on 500 asiakaspaikkaa.

Valinnassa kiinnitetään huomiota hakijoiden suunnittelemaan ruoka- ja juomatarjonnan laatuun. Kesäkeitaalle valittavien ravintoloiden tuotevalikoimasta halutaan tehdä kokonaisuutena mahdollisimman kiinnostava, laadukas ja monipuolinen.

Kesäkeidas toimii myös suurtapahtumien osaohjelmiston tapahtumapaikkana, kuten esimerkiksi ensi toukokuussa järjestettävien jääkiekon MM-kisojen aikana. Kesäkeidas on aiemmin järjestetty vuosien 2021 ja 2022 kesien aikana.