Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aaltopahvipakkausfirma DS Smith avaa uuden pakkaustehtaan Pirkkalaan

Aaltopahvipakkauksia valmistava DS Smith siirtää Turun tehtaan tuotantonsa Pirkkalaan osoitteeseen Kurikantie 202B. Uusi tuotantoyksikkö otetaan käyttöön maaliskuussa 2023 ja tilat DS Smithille vuokraa kohteen rakennuttajana ja omistajana toimiva Logicenters.

DS Smith on Euroopan johtava kierrätettävien pakkausten toimittaja ja nyt avattava Pirkkalan tuotantoyksikkö on lisäys sen toimintaan Pirkanmaalla, jossa se valmistaa kiertotalouden mukaisia pakkauksia erityisesti Suomen pakkaavalle teollisuudelle, vähittäiskaupalle ja verkkokaupalle sekä Tampereen Lielahdessa että Akaan Viialassa.

Pirkkalaan avattava yksikkö keskittyy alkuvaiheessa palvelemaan erityisesti pieniä ja keskisuuria asiakkaita valmistamalla heille heidän tarpeeseensa soveltuvia pahvisia pakkauslaatikoita.

Pahvipakkausten lisäksi valikoimaan kuuluu pakkaustarvikkeet sekä pakkauskoneet, mikä varmistaa sen, että asiakkaat saavat kaikki pakkaamiseen tarvittavat asiat yhdestä paikasta.

Alkuvaiheessa Pirkkalan tuotanto työllistää noin 10 henkilöä. Tilat mahdollistavat toiminnan vakiintumisen myötä henkilömäärän kasvattamisen.

DS Smith työllistää Suomessa noin 330 henkilöä, joista Pirkanmaan osuus Pirkkalan tehtaan myötä on noin 220.