Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vanhaan kauppaopistoon liki 1,7 miljoonan kattoremontti – Työt alkavat jo maaliskuussa

Tredun Sammonkadun toimipisteen eli vanhan kauuppaopiston rakennuksen kattoremontti alkaa keväällä 2023. Kiinteistössä tehtyjen selvitysten ja tutkimusten perusteella rakennuksen vesikatto- ja yläpohjarakenteet tarvitsevat perusparannuksen.

Elinvoima- ja osaamislautakunta hyväksyi keskiviikkona Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Sammonkadun toimipisteen yläpohjarakenteiden perusparannushankkeen toteutussuunnitelman.

Hanke sisältää koulun vanhojen yläpohjarakenteiden rakennekorjaukset, vanhojen yläpohjien ja vesikaton purkamisen ja uudelleen rakentamisen sekä sadevesijärjestelmien uusimisen. Remontin toteutuskustannukset ovat yhteensä 1 675 000 euroa.

Samalla tehdään rakenneavauksia, joiden yhteydessä muun muassa puhdistetaan hiekkapuhaltamalla kaikki esille tulevat betoniholvin onkalot. Näin varmistetaan, etteivät ne aiheuta ongelmia rakennuksen sisäilmalle. Remontti parantaa myös yläpohjarakenteiden energiatehokkuutta.

Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa maaliskuussa 2023, ja ne päättyvät lokakuussa 2023. Rakennustekniset työt kohdistuvat pääosin vesikatolle ja julkisivuun. Opetustoiminta jatkuu rakennusurakan ajan normaalisti.