Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereelle avautuu uusi Pancho Villa, yrittäjällä on niitä jo 10 – "Täällä ollaan vaan vedelty hirsiä ja laitettu tikkuja ristiin"

Uusi ravintola on yrittäjän viides Tampereella.

Meksikolaistyyppiseen ruokaan keskittynyt ravintolaketju Pancho Villa avaa Tampereen keskustaan uuden ravintolan Tullintorin kauppakeskuksen 1. kerrokseen. Tila tulee avautumaan sekä kauppakeskuksen sisälle että ulos pysäköintialueelle.

Pancho Villan avaa Mirko Lännenpää, joka oli yrittäjänä myös samassa tilassa hiljattain lopettaneessa Frank Camillo -ravintolassa. Lännenpään Back In Business Oy:llä on Tullintorin toimipisteen avaamisen jälkeen Suomessa kymmenen Pancho Villaa. Niistä viisi on Tampereella.

– Pancho Villa Finland Oy -ketju keskustelee aktiivisesti ravintolayrittäjiensä kanssa siitä, minne seuraava Pancho Villa voisi tulla. Nyt huomattiin, että Tullintorin kohdalle Tamperetta tarvitaan uusi ravintola ilman, että se syö minkään toisen Pancho Villan asiakaskuntaa pois. Yrittäjä totesi, että Pancho Villa sopii Frank Camilloa paremmin Tullintorin sijaintiin, Back In Business Oy:n henkilöstöjohtaja Esko Hartikainen kertoo.

Hän muistuttaa, että juuri uudistetun Tullintorin lähellä on Nokia-areena, juna-asema ja hotelleja. Lisäksi ravintolatilan vieressä on muun muassa lapsiperheiden kiipeilykeskus ja kauppakeskuksella suuri parkkitalo.

Pancho Villa Tullintorin Facebook-sivulla on valokuva remonttityömaasta ja ohessa teksti "Täällä ollaan vaan vedelty hirsiä ja laitettu tikkuja ristiin."

Humoristinen päivitys pitää paikkansa, sillä ravintolatilaa uudistetaan parhaillaan piiruntarkasti Pancho Villan konseptin mukaiseksi.

– Remontit tai uusien ravintoloiden perustamiset käyvät helposti, sillä ketjulla sekä yrittäjillä on asiasta runsaasti kokemusta ja kaikki sujuu sulavasti sekä nopeasti, Esko Hartikainen toteaa.

Tullintorin Pancho Villan avaamishetki ajoittuu helmikuun alkupuolelle.

Tällä hetkellä Suomessa on 45 Pancho Villa -ravintolaa. Pitkän kokemuksen ravintola-alalta hankkineen Mirko Lännenpään yrityksellä on toiseksi eniten Pachoja, kymmenen ravintolaa. Lännenpää aloitti Pancho Villa -yrittäjänä vuonna 2019 ostamalla Tampereen Hämeenkatu 7:ssä sijaitsevan Pancho Villan.

Back In Business Oy on sittemmin kasvanut nopeasti ja Hartikaisen mukaan pidetään koko ajan silmät auki sen suhteen, mistä löytyisi seuraava hyvä paikka uudelle Pancho Villalle.