Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taas uusi halli Pirkkalan Linnakallioon: nyt vuorossa rengasjätin tytäryhtiö – "Nykyisten liiketilojen ylläpitokustannukset ovat nousseet huimasti"

Rengasvalmistaja Continental AG:een kuuluva tytäryhtiö ContiTech Finland Oy saa uudet toimitilat Pirkkalan Linnakallioon.

Tilat rakentaa tamperelainen Meijou Oy. Ne valmistuvat tämän vuoden aikana.

ContiTech Finland myy, huoltaa ja asentaa kuljetinhihnoja. Suomessa ContiTechillä on jo seitsemän toimipistettä ja yritys työllistää 65 henkilöä.

– Energiahintojen nousun takia ContiTechin nykyisten liiketilojen ylläpitokustannukset ovat nousseet huimasti. Uudet toimitilat tullaan rakentamaan maalämpöön, jonka vuoksi ylläpitokustannuksissa tehdään merkittäviä säästöjä. Tilasuunnittelun optimoinnilla saadaan myös tuotantoprosessista tehokkaampi, kertoo ContiTechin Pohjoismaiden ja Baltian palvelujohtaja Riku Sorjonen tiedotteessa.

– Liiketilojen energiatehokkuus on nyt tapetilla enemmän kuin koskaan. Jotta yritykset voivat varmistaa liiketoiminnan menestyksen myös jatkossa, ovat uudet toimitilat melkoinen kilpailuvaltti energiatehokkuuden, toiminnallisen tehokkuuden sekä työntekijöiden työtyytyväisyyden kautta, summaa Meijoun myynti- ja hankejohtaja Johanna Partanen tiedotteessa.

Continental-konserni on johtava maailmanlaajuinen renkaiden ja ajoneuvon sähkölaitteiden valmistaja.