Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jo ovensa sulkenut tamperelainen huippuravintola vaihtaa omistajaa ja nimeä – "On mielenkiintoista lähteä jatkamaan tämän upean ravintolan tarinaa..."

Mia Välimäki ja Sari Sorri ovat ostaneet Tampereen keskustassa Rautatienkadulla sijaitsevan huippuravintola C:n osakekannan.

Kaupasta tiedotettiin tällä viikolla.

Sorrilla on entuudestaan Tampereella ravintolat Restaurant & Winebar Sasor ja Sorella Dining & Cellar Club.

– On mielenkiintoista lähteä jatkamaan tämän upean ravintolan tarinaa ja antaa sille myös oma näkemys tuoden toivottavasti jotakin uutta meille Tampereelle, Sorri kertoo tiedotteessa.

C:n perustajat Christina Suominen ja Ilkka Isotalo ilmoittivat viime keväänä myyvänsä vuonna 2008 avatun C:n. Ravintola sulki ovensa joulukuussa.

Uusien omistajien mukaan ravintolan liikeideaa ja myös nimeä tullaan muuttamaan kunnioittaen kuitenkin vanhan C:n ideologiaa.

– Ravintola C 2.0 muuttuu astetta rennommaksi – Bistro C:ksi. Erilaiset teemaillat tulevat myös tutuiksi ja toivomme, että niistä jää mukavia perinteitä Tampereen ravintolakulttuuriin.

– Tavoitteemme on rakentaa helposti lähestyttävä, fiini bistro, jonne on mukava tulla nauttimaan ruokaa ja juomaa yhdessä ystävien kanssa, Sorri ja Välimäki tuumaavat yhdessä.

Kotimaisuus, lähiraaka-aineet ja huippuviinit ovat edelleen kivijalkoja. Vanha leivänjuuri jää perintönä keittiöön ja siitä leivottua leipää tarjotaan vieraille jälleen jokaisena aukiolopäivänä.

Ravintola C sijaitsee osoitteessa Rautatienkatu 20.