Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

P-Ratinan pysäköinti uudistuu – Ilmaisen pysäköintiedun käyttöön muutoksia

Kauppakeskus Ratina ja Ratinan pysäköintihallia operoiva Finnpark uudistavat P-Ratinan pysäköintipalvelun torstaista 19. tammikuuta alkaen. Kanta-asiakkaiden tunnin maksuttoman pysäköintiedun saavat jatkossa myös Moovy-asiakkaat.

Pysäköinti P-Ratinassa Tampereella muuttuu lipukkeettomaksi ja tunnistautuminen tapahtuu ajoneuvon rekisteritunnuksella.

Samalla käteisen käyttö loppuu ja maksuvälineiksi hyväksytään Moovy-sovellus ja maksukortit. Uudistuksen myötä myös Moovy-sovelluksen käyttäjät voivat hyödyntää Ratinan kanta-asiakkaille tarjoaman yhden tunnin pysäköintiedun.

Kanta-asiakkaiden pysäköintietu on ollut Ratinassa todella suosittu. Asiakaspalautteissa on useasti noussut esille toive, että edun voisi saada käyttöönsä myös Moovyllä pysäköidessä.

– Koko pysäköintitapahtuma, maksaminen ja edun saaminen helpottuvat. Saimme toteutettua asiakkaiden toivoman uudistuksen, Finnparkin johtava palvelupäällikkö Erik Fallström sanoo tiedotteessa.

Pysäköintiedun myöntää Kauppakeskus Ratina. Edun saadakseen kävijän on ladattava Ratinan mobiilisovellus ja rekisteröidyttävä kanta-asiakkaaksi. Pysäköintietu tulee aktivoida Ratina-sovelluksesta jokaisella pysäköintikerralla.

Muutos tulee voimaan torstaina 19. tammikuuta, jolloin paikan päällä on asiakasneuvojia kertomassa, miten edun saa käyttöön.