Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Koskikeskuksen Sorinportin sisäänkäynnille nousee uusi ravintola-alue – Keskuksen tarjonta laajenee kuudella ravintolalla

Koskikeskuksen ravintolatarjonta laajenee kuudella uudella ravintolalla, joista peräti viisi on uusia tulokkaita Tampereen alueen ravintolavalikoimassa.

Sorinportin sisäänkäynnin luo nousee uusi ravintolakeskittymä, johon tulevat kanansiipiin ja kansainvälisiin makuihin erikoistunut Pretty Boy Wingery, inspiraationsa Berliinin kaduilta hakeva Elias Döner Kebab, ramenia tarjoava Momotoko sekä Friends&Brgrs, joka on tunnettu alusta asti itse tehdyistä hampurilaisistaan.

Samalle alueelle avataan myös viides ravintola, joka paljastetaan myöhemmin keväällä. Myös kyseinen ravintola on uusi tulokas Tampereen alueella.

Lisäksi Koskikeskuksen pohjakerrokseen Otavalan tunneliin avataan huhtikuussa korttelikeittiö Huuva.

Hatanpään valtatien suuntaisesti avautuva uusi lasiseinäinen ravintolatila yhdistää Koskikeskuksen aiempaa tiiviimmin osaksi kaupunkikuvaa.

Sorinportin alueen ravintoloilla on mahdollisuus palvella asiakkaita pidemmillä aukioloajoilla esimerkiksi viikonloppuisin yöaikaan tai tapahtumien yhteydessä.

Sorinportin sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevien liiketilojen muuntaminen ravintolatiloiksi on käynnistynyt, ja uusi ravintolakeskittymä on tarkoitus päästä avaamaan toukokuussa ennen jääkiekon MM-kilpailuja.

Otavalan tunneliin sijoittuva Huuva on uudenlainen korttelikeittiö, josta voi tilata usean suositun ravintolan annoksia saman katon alta. Myös näiden ravintoloiden nimet julkaistaan kevään aikana.