Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampere Rock City | Näin raskas metalli raikaa Hervannassa ja useissa keskustan kuppiloissa – "Mikä on sen sopivampi päivä soittaa heviä kuin perjantai kolmastoista"

Vanha viisaus kuuluu: hevillä ei voi hävitä.

Kaksi albumia progressiivista metallia julkaissut Pressure Points saapuu perjantaina Hervantaan. Luvassa on myös uunituoretta tavaraa: heinolalaisbändi työstää parasta aikaa seuraavaa pitkäsoittoaan ja on muutenkin aktiivisessa tilassa.

Tulevalta levyltä on jo julkaistu kaksi singleä, joista viimeisin on suoraviivainen Collateral.

– Kappaleen teema sijoittuu urbaaniin neo noir -ympäristöön, jossa kertoja reflektoi sisäistä hyvän ja pahan välistä dualistista vuoropuhelua sekä käy eksistentiaalista kamppailua omasta suhteestaan ympäröivään maailmaan, biisin pääsanoittaja Vili Auvinen kertoo.

Varjobaarissa esiintyy samana iltana myös melodinen ja metallinen Silver Bullet, jonka kolmas albumi Shadowfall ilmestyy runsaan viikon päästä.

Luvassa on myös uunituoretta tavaraa.

Levyltä on jo irrotettu single Creatures of the Night.

– Tunnelmalliset säkeistöt, bluesahtavat kitarasoolot sekä erittäin tarttuva kertosäe tekevät tästä yhden monipuolisimmista Silver Bulletin kappaleista, yhtyeen kitaristi Hannes Horma toteaa.

Metallimusiikki on vahvasti esillä myös muualla kuin Hervannassa tällä menoviikolla.

Klubin Seriously Heavy -tapahtumassa torstaina mäiskivät Galvanizer, Goatburner, EOUI ja Bashed ja Olympian lauantai-illan mustan huuman luo Horna.

Maanalaisessa tykittää perjantaina Mansen oma Dethrone.

– Mikä on sen sopivampi päivä soittaa heviä kuin perjantai kolmastoista? Kaikki paikalle, Dethronen ikinuoret soittajat kehottavat omasta puolestaan.

Pressure Points Varjobaarissa perjantaina 13.1.