Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Avarn Securityn työntekijöiden osuutta tutkitaan yli 20 rikoksessa – kaikki vangitut on vapautettu

Turvallisuusalalla toimivan Avarn Securityn työntekijöihin liittyvässä pahoinpitelykokonaisuudessa vangittuina olleet viisi henkilöä on vapautettu. Asiasta tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisi. Yksi vangittu on vapautettu tiistaina, ja loput keskiviikkona.

Tutkinnassa oleva rikoskokonaisuus on laaja: siihen kytkeytyy yli 20 rikosta. Kaikki liittyvät viime vuoteen.

Kohu Avarn Securityn ympärillä laajenee: poliisi teki kolme uutta kiinniottoa – Toimitusjohtaja: "Olen syvästi pahoillani"

"Työkaverit leveilivät sillä, ketä olivat hakanneet ja missä" – IS: Entisiltä Avarn Securityn työntekijöiltä kovaa tekstiä yrityksen toimintatavoista

Viisi henkilöä vangittu: taustalla järjestyksenvalvojien tekemät epäillyt pahoinpitelyt – "Vartijana toimivan tulee olla rehellinen ja luotettava"

– Tutkittavana on yli 20 toukokuun ja joulukuun 2022 väliselle ajalle sijoittuvaa tapausta. Tapaukset ovat eri asteisia pahoinpitelyrikoksia, laittomia uhkauksia, kunnianloukkauksia, salassapitorikoksia sekä huumausaineen käyttörikoksia, kertoo tiedotteessa komisario Paavo Ritari.

Rikoskokonaisuuteen pidätettynä on näiden vangittuna olleiden lisäksi ollut kolme muuta henkilöä, mutta heidät vapautettiin jo tammikuun alkupuolella. Myös heidän osaltaan kuulustelut on tehty.

Tässä vaiheessa esitutkintaa poliisi ei tiedota asiasta enempää.