Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

K-ryhmä avaa Pirkanmaalla 580 kesätyöpaikkaa – Tällaisia paikkoja tulee hakuun jo kuukauden sisällä

K-ryhmä tarjoaa Pirkanmaalla 580 kesätyöpaikkaa tulevana kesänä.

Paikkoja on ruoka- ja rautakaupoissa, autohuoltamoissa, tukuissa ja toimistoissa. Eniten paikkoja avautuu hakuun helmikuun toisella viikolla.

Suurin osa K-ryhmän kesätyöpaikoista kaikissa toiminnoissa tulee hakuun helmikuun kuudenteen päivään mennessä. Silloin kesätyövalikoima on suurimmillaan.

Ensin hakuun avautuvat kevään kausityöpaikat. Maalis-toukokuussa on mahdollisuus aloittaa esimerkiksi puutarhamyyjänä K-Raudassa, renkaanvaihdon tehtävissä K-Autolla ja logistiikkatyöntekijänä K-ryhmän logistiikkakeskuksissa.

K-Rauta-kauppojen kausi- ja kesätyöpaikkoja on jo auki ja suurin osa avautuu hakuun tammikuun aikana. Tarjolla on esimerkiksi puutarhamyyjän, sisustusmyyjän ja rakennustarvikemyyjän töitä. Remontointi- sekä piha- ja puutarhasesonki alkaa jo keväällä, joten useassa tehtävässä on mahdollista aloittaa maalis-toukokuun aikana.

Kevään rengashuollot K-Auton toimipisteissä työllistävät kymmeniä eri puolelle Suomea jo alkukeväästä. Lisäksi tarjolla on kesätyöpaikkoja mm. mekaanikoille ja työnjohdon tehtäviin. Ensimmäiset haut alkavat tammikuun lopulla.

Tampereella toimiva K-ryhmän Business Services Centre hakee parhaillaan kymmeniä HR:n palkanlaskennan ja taloushallinnon tehtävistä kiinnostuneita kesätöihin. Työt sopivat esimerkiksi oman alan kesätyötä etsiville korkeakouluopiskelijoille.

Pirkanmaalla K-ryhmä tarjosi viime vuonna noin 580 kesätyöpaikkaa, joka on arvio myös tälle vuodelle. Pirkanmaan kesätyöntekijämäärän on K-ryhmän toiseksi suurin heti Uudenmaan jälkeen. Trendi vuodesta 2021 on nouseva, sillä kesätyöpaikkamäärä on lisääntynyt noin kolmellakymmenellä.

Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa.

K-ryhmän kesätyönhakusivulla osoitteessa kesko.fi/kesatyo.