Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen seudun uuden Prisma-keskuksen hanke etenee – POK paljastaa ensimmäiset liikkeet, katso havainnekuvat

Prisman kauppakeskuksen Ylöjärvelle mahdollistava kaavamuutos on saanut lainvoiman. Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa edetä hankkeessa ripeästi.

– Haemme rakennuslupaa välittömästi. Sen vahvistumisen jälkeen rakentaminen voisi alkaa parhaimmillaan jo talvella 2023. Valmista voisi tällöin olla syksyllä 2024, arvioi liikepaikkojen kehittämispäällikkö Raino Pesu Pirkanmaan Osuuskaupasta tiedotteessa.

Prisman rakentaminen Ylöjärvelle on yksi Pirkanmaan Osuuskaupan lähivuosien merkittävämpiä investointeja.

– Kauppakeskuksen yhteyteen saadaan kumppaneiden ja vuokralaisten myötä myös uusia arjen palveluita ja ravintoloita. Näistä Hesburger ja Prisma-parturi-kampaamo ovat jo vahvistuneet, ja lisää paljastuksia tehdään pitkin matkaa hankkeen edetessä, kertoo Prisma-ketjujohtaja Karlos Kotkas.

Ylöjärven kaupunginvaltuusto hyväksyi Prisman kauppakeskuksen mahdollistavan kaavamuutoksen kokouksessaan 14.11.2022. Kyse on asemakaavan muutoksesta Kirkonseudun korttelissa 155 ja eteläpuoleisella Leijapuiston alueella.

Muutosalue rajautuu lännessä Leijatiehen, idässä Kuruntiehen, pohjoisessa Lähdevainiontiehen ja etelässä Leijapuistoon. Asemakaavamuutoksen tavoitteena oli laajentaa nykyistä S-marketin tonttia ja lisätä rakennusoikeutta Prisma-kauppakeskusta varten.