Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Sanna Marin yllätetään Laulu rakkaudelle -ohjelmassa – "Ohjelmassa hänestä paljastuu fanituksen kohde, josta aiemmin ovat tienneet vain..."

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi palaa MTV Katsomoon ja MTV3-kanavalle sunnuntaina 5. helmikuuta kello 19.30.

– Tämä on sellainen viihdeohjelma, jossa yllätettävinä voidaan nähdä presidentti ja pääministeri, ja se on upeaa. Tässä siis pieni juonipaljastus - presidentti Tarja Halonen ja pääministeri Sanna Marin istuvat yllätysten tuolissa kolmoskaudella, sarjan juontaja Marja Hintikka vinkkaa tiedotteessa.

Pääministeri Marin istuu yllätysten tuoliin heti avausjaksossa.

– Ohjelmassa hänestä paljastuu fanituksen kohde, josta aiemmin ovat tienneet vain hänen läheisimmät ystävänsä, juontaja myhäilee.

Muita yllätettäviä ovat muun muassa Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen, radiojuontaja Niko Saarinen, näyttelijä Anna Airola, viisinkertainen paraolympiavoittaja Leo-Pekka Tähti, artistit Sexmane, Juha Tapio, ABREU ja näyttelijä Hannele Lauri.

Kausi tarjoaa myös Pelastakaa Lapset -erikoisjakson, jossa kiitetään lasten sankareita ainutlaatuisilla musiikkiyllätyksillä.