Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Henkilökunta, dj:t ja asiakkaat tekevät bileet" – Tässä on Paras Tamperelainen Bilepaikka 2022 top 20

Kaupunkilehti Tamperelaisen lukijat äänestivät Tullikamarin Klubin ykköseksi Paras Tamperelainen Bilepaikka 2022 -äänestyksessä. Tampereen Kulttuurikamari Oy:n ravintola uusi viime vuonna nappaamansa voiton.

Tampereen Kulttuurikamari oy:n ohjelmapäällikkö Janne Laurila ja markkinointi- ja myyntipäällikkö Kristiina Paananen pokkasivat kunniakirjataulun, mutta muistuttavat, että aivan muut ihmiset ovat Klubin yökerhon suosion takana.

– Henkilökunta, dj:t ja asiakkaat tekevät bileet, Laurila ja Paananen tiivistävät.

Klubin yökerhon ja kaiken muunkin toiminnan tavoite on tarjota ihmisille kohtaamispaikka, jossa tavataan ihmisiä ja pidetään hauskaa.

– Voitto äänestyksessä osoittaa, että olemme onnistuneet siinä mihin olemme pyrkineet, Kristiina Paananen sanoo.

Janne Laurila komppaa, että ihmisillä on selvästi korona-ajan jälkeen ollut suuri halu viettää aikaa toisten ihmisten kanssa. Se on näkynyt Klubilla muun muassa useina loppuunmyytyinä tapahtumina ja yökerhon suosiossa vuonna 2022.

Klubin väki haluaa koko ajan kehittää tarjontaa. Yksi uutuusesimerkki on 9. marraskuuta Klubilla järjestetty alkoholiton yökerhoklubi Sober Furious, joka oli Laurilan ja Paanasen mukaan iso menestys.