Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

”Onhan tää ny komeeta palata piikkipaikalle” – Katso Paras Tamperelainen Olutravintola 2022 top 30, nousijat ja laskijat

Panimoravintola Plevna otti kolmen vuoden tauon jälkeen Paras Tamperelainen Olutravintola -tittelin.

Paras Tamperelainen Olutravintola löytyy jälleen Finlaysonilta.

Viimeksi vuosina 2017 ja 2018 äänestyksen voittanut Plevna nousi jälleen ykköseksi.

– Ennen kaikkea vahvuutemme on palvelu ja mahtava henkilökuntamme! Kaikki ovat omilla kirjoilla. Pitkiä työsuhteita on paljon, mutta tänäkin vuonna olemme saaneet huippuja uusia tekijöitä, muistuttaa ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala.

– Onhan tää ny komeeta palata piikkipaikalle. Eritysen ylpeitä ollaan siitä että kaikki oluet, simat ja siiderit ovat meidän itsemme tekemiä ja kehittelemiä, iloitsee yhtiökumppani Sam Wiitaniemi.

Huima kisa: kärkikaksikon välille ei saatu eroa – Tässä Paras Tamperelainen Ravintola 2022 top 50, katso nousijat ja laskijat!

4 Vuodenaikaa vei taas tittelin Kauppahalliin – Katso Paras Tamperelainen Lounaspaikka 2022 -kisan top 30:n nousijat ja laskijat

Voitto tuli suuren surun keskelle Pyynikin Munkkikahvilaan – Paras Tamperelainen Kahvila 2022 top 30 on tässä!

Tähtinen-Hakala kuvaa kulunutta vuotta vuoristoradaksi, jossa ylä- ja alamäki tuottivat alkuvuoden koronarajoitukset, alan rekrytointihaasteet ja jääkiekon MM-kisat. Vajaan parin vuoden päästä 30-vuotisjuhlaa viettävässä Plevnassa ei edelleenkään isoilla uudistuksilla pelotella.

– Vahvuutemme on liikeidea joka pysyy, mutta koko ajan hienosäädämme ja ideoimme uusia elämyksiä asiakkaillemme. Tänä vuonna lanseerasimme sokkotastingin.

Top 10:ssä suurin putoaja oli äänestyksen kolmella edellisellä kerralla vuosina 2019–21 voittanut Pyynikin Brewhouse, joka putosi suoraan neloseksi. Viime vuosien kestomenestyjät Konttori ja Gastropub Tuulensuu nousivat yhden sijan kakkoseksi ja kolmoseksi.

Uusia paikkoja kärkikymmenikössä ovat sijoilta 11 ja 12 mukaan nousseet Pirkankadun Maja/Talo ja Hervannan Kultainen apina. Top 10:stä putosivat Gastropub Nordic ja Salhojankadun Pub.

Korkeimmalle nuossut kokonaan uusi paikka on sijalle 11 ponnistanut Beer Shop & Bar Kuja, joka avasi viime syksynä Ratinan Brewdogin tiloissa.