Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Voitto tuli suuren surun keskelle Pyynikin Munkkikahvilaan – Paras Tamperelainen Kahvila 2022 top 30 on tässä!

Kahvilakisan ykkössija omistetaan hiljattain menehtyneelle munkkireseptin äidille.

Pyynikin Munkkikahvila näkötornilla voitti yhdeksännen kerran Paras Tamperelainen Kahvila -tittelin.

Tämän vuoden voitolla on legendaariselle kahvilalla erityinen merkitys.

– Voitto on omistettu Pyynikin Munkkikahvilan nykymuotoisen yritystoiminnan aloittaneelle ja munkkireseptin kehittäneelle Eva Suosteelle, joka menehtyi hiljattain, kertoo toimintaa Karkki-vaimonsa kanssa nykyisin pyörittävä poika Jaro Suoste.

Tamperelaisten kahvilamaku on varsin vakiintunut. Kakkoseksi ja kolmoseksi nousivat viime vuoden tapaan Amurin työläismuseokorttelin Amurin Helmi ja Ruuskasen talon Pella’s Cafe.

Top 5:ssä tapahtui yksi muutos, kun Nekalan Kahvila-konditoria Mari nousi sijalta 7 sijalle 5. Kaksi sijaa nousivat kärkikymmenikön sisällä myös Ojakadun Vohvelikahvila ja Valkoinen puu. Top 10:ssä on täsmälleen samat kahvilat kuin viime vuoden äänestyksessä.

Pyynikin Munkkikahvilalla vietetään poikkeuksellisen kiireisiä viikkoja, sillä toimintaa on Näkötornin ja Kauppahallin kahviloiden lisäksi myös Joulutorilla. Näkötornilla kahvila on auki totutusti vuoden jokaisena päivänä eli myös joulun pyhinä.

– Me olemme täällä yhtä perhettä, johon asiakkaatkin kuuluvat, muotoilee Karkki Suoste.

Huima kisa: kärkikaksikon välille ei saatu eroa – Tässä Paras Tamperelainen Ravintola 2022 top 50, katso nousijat ja laskijat!

4 Vuodenaikaa vei taas tittelin Kauppahalliin – Katso Paras Tamperelainen Lounaspaikka 2022 -kisan top 30:n nousijat ja laskijat

”Onhan tää ny komeeta palata piikkipaikalle” – Katso Paras Tamperelainen Olutravintola 2022 top 30, nousijat ja laskijat