Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen epäonniseen ravintolapaikkaan haetaan uutta yrittäjää – "Tulee harjoittaa rakennuksen arvoon ja ilmeeseen sopivaa ravitsemusliiketoimintaa"

Tampereen kaupunki hakee Näsilinnaan uutta kahvila- ja ravintolayrittäjää.

Vuokrattavaksi tarjotaan kolme salia, museokaupan tila ja tilava keittiö. Kesäisin käytössä on myös suuret terassit talon molemmin puolin.

Haussa on poikkeuksellisen tilaan pitkäaikaisesti sitoutuvaa toimijaa. Ehtojen maukaan vuokralaisen "tulee harjoittaa rakennuksen arvoon ja ilmeeseen sopivaa ravitsemusliiketoimintaa".

Vuokrattavan tilan on tarkoitus toimia pääosin kahvilana, mutta myös osin tilausravintolana. Tilava keittiö mahdollistaa myös catering-toiminnan.

Vuokraneuvotteluiden yhteydessä hakijan on esitettävä liiketoiminta- ja sisustussuunnitelmat. Yrittäjän ja Museo Milavidan välisestä yhteistyöstä solmitaan erillinen sopimus.

Tampereen kaupungin museoiden Näsilinnassa pyörittämän Museo Milavidan kautta yrittäjälle luvataan tueksi vilkasta tapahtumatoimintaa konsertteineen ja luentoineen sekä markkinointiapua oman ilmoittelun ohessa. Vetovoimaisimpia Milavidan tapahtumia ovat Museoiden yö toukokuussa, Tapahtumisen yö elokuussa, lasten museosunnuntait pitkin vuotta sekä marras-joulukuussa Palatsin joulu.

Näsilinnan ravintolatoiminta alkoi vuonna 2015 rakennuksen remontin valmistuttua. Tuolloin Näsilinnassa aloitti tamperelaisen Koskiravintolat Oy:n pyörittämä Ravintola von Nottbeck. Koskiravintolat yhdistyi vuonna 2017 myöhemmin NoHo Partnersiksi muuttuneeseen Restamaxiin.

Koskiravintoloiden pyörittäjä Teemu Aaltonen linjasi vuonna 2016, että Von Nottbeckista kehitetään Tampereen ykkösravintola.

– Viimeisen päälle fine dining -paikka, jossa pyritään aina parhaaseen mahdolliseen. Tampereen paras ravintola, kertoi Aaltonen Tamperelaiselle.

Edit 16.12. kello 15.45: Muokattu juttua. Ravintolatoiminta Näsilinnassa alkoi jo vuonna 2015.