Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Sokoksen ravintolat auki – Filippiiniläisravintolan syntymisellä on mielenkiintoinen tausta

Tampereen Sokoksen kokonaisuudistus on saavuttanut puolivälin ja uudet ravintolat on avattu.

Venetsialaistyylinen kahvila Bacaro Doppio on ehtinyt toimia kuukauden päivät ostospaikan katutasossa. Katutasosta löytyy Bacaro Doppion ohella myös Saladin take away -piste kiireisille lounastajille.

Bacaro Doppiolle on tulossa kesäksi terassi, jonka on tarkoitus kiertää L-muotoisena Hämeenkadun pääovien luota kulman toiselle puolelle Kuninkaankadulle.

Muut ravintolat, jotka ovat Sokoksen neljännessä kerroksessa, tulivat käyttöön viime viikonloppuna.

Nimen Sokos 4 -ravintolamaailma saaneeseen kokonaisuuteen kuuluu kolme eri konseptia: kahvila Kaffe, Ravintola Sokos Herkun jalanjäljissä jatkava Salad sekä filippiiniläiseen makumaailmaan pohjaava Filppa.

Filippiiniläisvaikutteisen makumaailman tuominen Tampereen Sokokselle ei ole sattuma.

– Pirkanmaan Osuuskaupalla on erittäin hyvä kokemus filippiiniläiskokeista, joita tuli meille esimerkiksi tänä vuonna 12 uutta. He ovat hyvin pidettyjä ja taitavia työntekijöitä. Kun saimme asiakkailtamme toiveen aasialaistyyppisen ravintola perustamisesta Sokokselle, oli helppo laskea yhteen 1+1 ja luottaa aitoon filippiiniläisosaamiseemme. Olemme tosin tuoneet heidän ruokakulttuuriinsa mukaan vivahteen skandinaavisuutta, Pirkanmaan Osuuskaupan ravintoloiden toimialajohtaja Mikko Hautasaari kertoo.

Tampereen Sokoksen uudet muodin ja kodin osastot kerroksissa 2 ja 3 ovat valmiita. Alkuvuodesta 2023 Kukittamo-kukkakauppa muuttaa alakerrasta entisen Caffe Pation tiloihin kauppahallin kainaloon.

Samoin aikoihin käynnistyy myös kaksikerroksisen Prisman rakentaminen kiinteistön kerroksiin –1 ja –2.

Sokoksen Prismasta tulee Suomen ensimmäinen suurkaupungin ydinkeskustassa oleva hypermarket.

Prismaan tulevat omat ravintolapisteet Evinille, Golden Unicornille ja Fazer Myymäläleipomolle.

– Mikäli kaikki etenee suunnitelmien mukaan, Tampereen ikioman ”city-Prisman” avajaisia on tarkoitus juhlia ensi syksynä. Lisäksi meillä on vielä yksi yllätys paljastamatta, nimittäin talon neljännen kerroksen loput suunnitelmat. Kerromme niistä lähikuukausina lisää, Hautasaari paljastaa.