Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tammelan stadionille tulee ruokakauppa ja tässä ovat sen kauppiaat – työntekijöiden rekrytointi alkaa keväällä

Tampereelle rakennetuvalle uudelle Tammelan stadionille tulee K-Supermarket. Kauppiaiksi siihen tulevat Anssi ja Taija Hautamäki. Kauppa avataan marraskuussa 2023.

– K-Supermarket Tammelan stadion tulee olemaan hieno kokonaisuus uniikin Stadionrakenteen kanssa upeassa perinteisessä Tammelan kaupunginosassa. Olemme todella mielissämme, että Kesko tarjosi juuri meille mahdollisuutta lähteä rakentamaan Tammelan alueelle uutta Tavallista Parempaa Ruokakauppaa, iloitsevat Hautamäet tiedotteessa.

Henkilökunnan rekrytoinnit aloitetaan keväällä 2023. Kauppaan palkataan noin 20 ammattilaista.

Anssi ja Taija Hautamäki ovat kokeneita kauppiaita. Anssin kauppiasura on alkanut Vaasasta vuonna 2000, mistä hän siirtyi Kauhajoelle K-Supermarket-kauppiaaksi 2003. Taija on tullut Anssin rinnalle kauppiasyrittäjäksi 2005 ravintolapäällikön tehtävistä. 2012 he ovat olleet rakentamassa Kauhajoelle täysin uuden K-Citymarketin, missä he ovat toimineet kauppiaina reilut 10 vuotta.

Hautamäen perheeseen kuuluvat 9- ja 12-vuotiaat tytöt sekä koira.

– Vapaa-aikaa vietämme perheen kanssa mökkeillen Lapissa ja aktiivisten tyttöjen harrastusten parissa sekä ystävien kanssa aikaa viettäen – usein hyvän ruoan merkeissä.