Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nokia-areenan hotelli täyttää vuoden: tamperelaiset Staycation-vieraat ja saunahuoneet vetäneet – "Monet tulevat hemmottelulomalle"

Tampereen Lapland Hotels Arena täyttää ensi viikon tiistaina 1 vuoden.

Ensimmäistä vuotta hotellissa kuvaillaa menestyksekkääksi.

Tämän vuoden loppuunmyydyt tapahtumat ovat näkyneet varausasteessa.

 – Tapahtumakävijät ovat löytäneet kokonaisuutemme todella hyvin. Asiakkaat ovat olleet innoissaan siitä, että tapahtumiin pääsee sisätilojen kautta ja voi vaikka koko viikonlopun viettää areenalla. Toki saavutettavuutemme ja sijaintimme kaupungin keskustassa ovat niin hyviä, että moni haluaa samalla käydä ostoksilla tai katsomassa nähtävyyksiä, kertoo hotellinjohtaja Janne Mönkkönen tiedotteessa. 

Lapland Hotels Arenasta on ensimmäisen vuoden aikana varattu etenkin saunallisia huoneita sekä Deluxe-huoneita. Hotellissa on yhteensä yli 70 saunallista huonetta, minkä lisäksi hotellin katolla avautuu saunamaailma, joka on avoinna myös muille kuin hotellin asiakkaille. 

– Myös Staycation, eli loman viettäminen omassa kotikaupungissa, on edelleen suosittu ja meiltä varataan huoneita tätä varten sekä arkipäiville että viikonlopuille. Monet tulevat hemmottelulomalle: saunomaan, yöpymään ja syömään hyvin. Myös tamperelaiset ovat löytäneet Saivo-ravintolan ja ruokaan on oltu erityisen tyytyväisiä, Mönkkönen sanoo. 

Alkuvuoden koronarajoitusten purku, tapahtuma-alan virkistyminen ja liikematkailun paluu on näkynyt vuoden aikana vahvasti Lapland Hotels Arenassa. 

– Suomessa uusista, isoista tapahtumapaikoista on ollut pulaa, ja Nokia-areenalle on siirtynyt isoja konsertteja Helsingistä. Samaan aikaan ihmisillä on valtavasti patoutunutta kysyntää konsertteihin ja tapahtumiin, firmat ovat alkaneet järjestää taas juhlia ja liikematkailu on palaamassa normaaliksi. Se kaikki näkyy meillä. Ainoastaan ulkomaalaisia ei ole samalla tavalla vielä kuin koronaa edeltävänä aikana, sanoo aluejohtaja Leena Turunen tiedotteessa.