Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pankki avaa kruunun alle – Väkeä houkutellaan konttoriin kakkukahveilla tämän päivän avajaisten jälkeenkin

Kansaa houkutellaan konttoriin kakkukahveilla pari kuukautta avajaisten jälkeenkin.

Oma Säästöpankki on avannut uuden konttorin Lielahteen. Uusi konttori sijaitsee Kruunukeskuksessa Taninkadulla.

– Lielahti on vahvassa kasvussa, ja haluamme olla mukana, kun kaupunki kehittyy tähän suuntaan. Myös koko Länsi-Tampere, Ylöjärvi ja Nokia ovat lähellä, kertoo konttorinjohtaja Markus Sipilä.

Uuden konttorin avajaisia vietetään perjantaina. Luvassa ohjelmaa, makkaraa ja kakkukahvit koko päiväksi. Kakkukahvit tarjotaan keskiviikkoisin vielä koko joulukuun ja tammikuun ajan.

– Haluamme tehdä uutta konttoria tututuksi. Meillä päivittäisasioinnin palvelut sekä kassapalvelut ovat auki joka arkipäivä ilman ajanvarausta.

Reilun 260 neliön liiketilassa työskentelee neljä asiantuntijaa. Samassa tilassa toimi aiemmin Aito Säästöpankin konttori.

– Tilaa on uudistettu ja remontoitu meidän käyttöömme ja myös laajentamiselle on tilaa. Onnistuneella rekrytoinnilla tänne on saatu hyvä porukka, kehuu Lielahteen Hämeenkadun konttorin rahoituspäällikön paikalta siirtyvä Sipilä, 29.

Lielahden konttori on Oma Säästöpankin toinen Tampereella. Pankki avasi kesällä Hämeenkadun konttorinsa laajennuksen. Pirkanmaalla Oma Säästöpankilla on Hämeenkadun ja Lielahden lisäksi konttorit myös Lempäälän Ideaparkissa ja Akaassa.