Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Manse PP palkkasi toiminnanjohtajan – Mies tulee jääkiekon maailmasta

Pesäpalloseura Manse PP edustus ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Porin Ässien markkinointipäällikkö KTM Tero Rantalainen.

– Olemme todella innoissamme saadessamme Teron rakentamaan tamperelaista huippupesäpalloa eteenpäin ja tuomaan oman panoksensa Manse PP:n tuleviin vuosiin. Hakijoita oli yli 20 ja olemme vakuuttuneita, että löysimme meille parhaan mahdollisen tekijän, toteaa Manse PP Edustuksen puheenjohtaja Pirkka Savilahti tiedotteessa.

Tammikuussa pestinsä aloittava Rantalainen siirtyy tehtävään Porin Ässien markkinointipäällikön paikalta. Hänen koulutustaustansa markkinoinnin ja urheilujohtamisen puolelta sekä kokemus liigaseuran organisaatiosta olivat korkealla valintaa tehtäessä. Lisäksi hänellä on valtava intohimo urheiluun sekä pesäpallon parissa työskentelyyn.

– On todella etuoikeutettu olo päästä mukaan pesäpallon suurseuraan. Mansessa on tehty erinomaista työtä, mistä kertoo kiistatta loistava urheilullinen tulos sekä naisissa että miehissä. Haluan kiittää Mansen johtoryhmää luottamuksesta ja odotan uutta intoa täynnä. Uusi stadion antaa loistavat puitteet, johon on erinomainen pohja lähteä kehittämään toimintaa, Rantakainen sanoo.