Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

4 Vuodenaikaa vei taas tittelin Kauppahalliin – Katso Paras Tamperelainen Lounaspaikka 2022 -kisan top 30:n nousijat ja laskijat

Tamperelaisten lounassuosikeissa ei juuri muutoksia tapahdu: top 10:ssä nyt vain yksi muutos.

Kauppahallin 4 Vuodenaikaa ei luopunut Paras Tamperelainen Lounaspaikka -tittelistä tämänkään vuoden äänestyksessä.

Voitto meni Kauppahalliin jo yhdeksättä kertaa vuodesta 2013 järjestetyssä äänestyksessä.

Päivittäin vaihtuvaan lounaaseen, klassikkoannoksiin ja Kauppahallin raaka-aineisiin pohjautuva toimintatapa ei ole muuttunut, mutta ravintoloitsija-keittiömestari Juho Rajamäen mukaan koventuva ravintolakilpailu ja kanta-asiakaskunnan vaatimustaso pitää huolen siitä, että vanhoihin meriitteihin ei voi pelkästään luottaa.

– Erinomainen palvelu on keskeinen osa ranskalaista keittiötä, joten iso kiitos menee ammattitaitoiselle ja osaavalle henkilökunnalle, kiittää Rajamäki.

Myös äänestyksen kärkikolmikko 4 Vuodenaikaa, maineikas salaattipaikka Bistro Venla ja intialainen Nanda Devi oli täsmälleen sama kuin viime vuonna.

Kärkikaksikon 4 Vuodenajan ja Bistro Venlan saama osuus äänistä laski kummallakin lähes 2 prosenttiyksiköllä. Nanda Devi taas nosti omaa prosenttiosuuttaan.

Viime vuoden listan nelonen Puutarhakadun Välimeren makuja tarjoava buffet Eflatun putosi sijalle 10. Sen tilalle top 5:een nousi Hämeenkadun vietnamilainen Lie-Mi.

Tamperelaisten lounasmaussa ei ole tapahtunut reilussa vuodessa suuria muutoksia sillä top 10:n ainoa tulokas viime vuoteen verrattuna on sijalle 7 noussut Hallituskadun sushibuffet Itsudemo. Kärkikymmenikön ulkopuolelle suoraa sijalle 21 putosi Purebite.

Huima kisa: kärkikaksikon välille ei saatu eroa – Tässä Paras Tamperelainen Ravintola 2022 top 50, katso nousijat ja laskijat!

"Koskaan ei ole tarvinnut pettyä tai lähteä grillille" – Näin Paras Tamperelainen Ravintola 2022 top 10 keräsi 50 kehua

Kumma, Apaja ja Pons tulokaslistan kärki – Nämä kymmenen paikkaa nousivat Paras Tamperelainen Ravintola 2022 top 50 -listalle

”Onhan tää ny komeeta palata piikkipaikalle” – Katso Paras Tamperelainen Olutravintola 2022 top 30, nousijat ja laskijat

Voitto tuli suuren surun keskelle Pyynikin Munkkikahvilaan – Paras Tamperelainen Kahvila 2022 top 30 on tässä!

Äänestäjiä oli tänä vuonna ennätysmäisesti lähes 7300. Jokaisessa sarjassa sai äänestää kolmea suosikkiaan. Äänestäjistä 8,6 prosenttia ei antanut ääntä tässä sarjassa.