Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen seudulla päästiin taas uudelle ladulle – Lisää valmistuu vielä tällä viikolla

Kangasalan Sorolan montun virkistysalueella pääsee nyt hiihtämään säilölumesta tehtyä latua pitkin.

Ensilumenladulle kertyy edestakaiseen kierrokseen mittaa tällä hetkellä 1,2 kilometriä. Innokkaimpia hiihtäjiä on ollut jo runsaasti alueella nauttimassa talven ensi hiihtolenkeistä.

Kangasalan kaupunki pääsi tänä vuonna tekemään hiihtolatuja Sorolan montun virkistysalueella ensi kertaa säilölumesta, joka oli varastoituna Sorolan virkistysalueelle. Säilölumesta jatketaan parhaillaan ladun tekemistä Sorolasta Kyötikkälän urheilukeskuksen suuntaan. Ensilumenlatu Kyötikkälään valmistuu arvioidusti tämän viikon loppuun mennessä. Kyötikkälän kentälle tehdään myös tasamaan latu kun luonnonlunta saadaan tarpeeksi.

Sorolan virkistysalueen pysäköintialuetta on laajennettu syksyllä ja autopaikkoja löytyy alueelta nyt yhteensä 45. Kyötikkälän urheilukeskukselta (osoite Lätsä-Pekan tie 4) löytyy myös toinen pysäköintialue, jossa on tilaa noin 150 autolle. Kyötikkälän urheilukeskukselta on kulkuyhteys Sorolan montun virkistysalueelle. Myös Tursolan koulun pysäköintipaikkaa (osoite Asemantie 142) voi käyttää kouluajan ulkopuolella.

Tampereen kaupunkiseudulla keinolumella pääsee hiihtämään myös Kaupissa ja Lempäälän Hakkarissa. Ylöjärven Räikällä on aloitettu tykkilumen teko.