Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TTT-Klubin kevätkausi tarjoaa suuren kattauksen musiikkia ja huumoria

Työväen Teatterin ravintolanäyttämö TTT-Klubi tarjoaa kevään 2023 ohjelmistossaan huippusoittajia, lauluntekijöitä ja klassikkobändejä.

Uuden levyn juuri julkaissut, Euroopan parhaisiin jazzkitaristeihin lukeutuva Teemu Viinikainen vierailee 4.2. Vain viikkoa myöhemmin Ilkka Rantamäki yhtyeineen saapuu ensimmäistä kertaa TTT-Klubille 11.2. Hamlet-musikaalin soturikitaristina ja säveltäjänä kunnostautunut Varre Vartiainen esiintyy 18.3. trioineen, erikoisvieraana Severi Pyysalo.

Keväällä Pink Floydin merkkipaaluja kuullaan 18.2. konsertissa Drink Floyd Plays Pink Floyd, illan kokoonpanossa ovat mukana muun muassa Kingston Wallista tuttu Jukka Jylli sekä Bryn Jones ja Ben Granfelt.

Funk-avaruuteen yleisön puolestaan sinkoaa 1.4. seitsemänhenkinen Tomi Salesvuo Funk Attack solistivieraanaan Sami Pitkämö. Tuore Masked Singer -voittaja ja pitkän linjan pianovirtuoosi Lenni-Kalle Taipale lumoaa 6.5. toteuttaen lennossa yleisön kappaletoiveita.

Suomi-soulin herrasmies Niko Ahvonen tuo TTT-Klubille 25.3. yhtyeensä Tilanteen herrat, ja luvassa on merkkipaaluja Ahvosen koko uralta. 1980-luvulla valtavirran ilmiöksi noussut itähelsinkiläinen kulttibändi Hearthill yhdistelee 29.4. jälleen rockabillya, countrya ja poppia.

Kevään tarinankertojia ovat Viitasen Piia (3.3.), Come From Away -musikaalin Kaija Kärkinen duona Ile Kallion kanssa (11.3.) sekä Samae Koskinen (14.4.). Odotettuja iltoja ovat niin ikään Iltamat Irlannissa 22.4. osana Tampereen Irish Festival -tapahtumaa sekä teatterimusiikin vallankumoukselliset Motelli Skronkle 25.2.

Stand up -koomikoista mukana ovat muun muassa Tomi Haustola ja Heikki Vilja, jotka ovat kehittäneet Tampereen spessu -kokonaisuuden, jossa Manse saa kuulla kunniansa 10.2.

Mustan huumorin illassa 5.5. syvälle synkkyyteen uskaltautuvat Eero Corso, Robert Pettersson ja Johanna Tohni. Uutta alkua pandemian, sodan ja inflaation ruhjomassa maailmassa pohdiskelee positiivisin askelin Ali Jahangiri 10.3.

60-vuotisteemassa 24.2. kukaan koomikoista Tommi Mujunen, Jape Grönroos tai Pete Kosonen ei juhli synttäreitään, vaan juhlan aiheena on heidän kaikkien 20-vuotinen taipaleensa lavoilla.

Kansainvälistä tuulahdusta stand up -ohjelmistoon saadaan 2.2. ja 3.2. islantilaisen Hugleikur Dagssonin vieraillessa otsikolla Dagsson Does Finland osana laajempaa Suomen-kiertuetta. Vieraita kieliä kuulee myös André Wickströmin ja Paul Westlaken illassa.

Suosituilla kolmen koomikon klubeilla esiintyvät Kaisa Pylkkänen, Eeva Vekki ja Ursula Herlin 21.1. sekä Teemu Vesterinen, Aki Puolakka ja Inka Valima 24.3.