Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Enää ei ole kauppaan matkaa 200 metriä vaan 100 metriä" – Benjamin ja sadat muut tutustuivat juuri avattuun Niemenrannan S-marketiin

Perjantaina avautunut Niemenrannan S-Market on kasvavan alueen ensimmäinen suuremman kokoluokan ruokakauppa ja muuttaa monen alueella asuvan ostostottumukset.

– Tämä on unelmien täyttymys, kuvailee Niemenrannassa asuva Benjamin Konu humoristiseen tapaan.

Konun koti on vain 100 metrin päässä Raamikadulla sijaitsevasta S-marketista. Miehen matka lähikauppaan puolittui perjantaina.

– Enää ei ole kauppaan matkaa 200 metriä vaan 100 metriä. Elämäni helpottui valtavasti, ennen alueen pop-up-Salessa käynyt Konu sanoo.

Kaikki Pirkanmaan Osuuskaupan myymälöiden uudet tai uusittavat kylmäkalusteet on jo pitkään varustettu energian säästämiseksi ovilla, näin myös Niemenrannassa.

– Marketissa yhdistetään laajasti S-ryhmässä käytettäviä energiatehokkuuden konseptiratkaisuja. Lämmitys on toteutettu kaupan kylmälaitoksesta syntyvällä hukkalämmöllä ja maalämmöllä, mikä mahdollistaa maaperään varastoituneen uusiutuvan energian hyödyntämisen. Maaperä toimii lisäksi kesäaikana kylmäjärjestelmässä syntyvän lauhteen lämpövarastona. Kaupan energiatehokas kylmäjärjestelmä käyttää kylmäaineena luonnollista hiilidioksidia, ryhmäpäällikkö Jyrki Halme kertoo.