Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siipiweikkojen isä ja tytär ehdolla arvostettuun palkintoon – "Moni käy meillä siivillä jo kolmannessa sukupolvessa"

Siipiweikot-ravintoloiden taustayhtiö Hot Wing Oy:tä pyörittävät Laura ja Pekka Yli-Houhala ravintola- ja catering-alojen arvostetun Pro-palkinnon saajiksi Yrittäjä-sarjassa.

Isä ja tytär ovat sarjassa kolmen finalistin joukossa.

Siipiweikot juhlii 30-vuotista taivaltaan ensi vuonna. Pekka Yli-Houhalan perustamaa yritystä luotsaa nyt hänen tyttärensä. Siipiweikot-ravintoloita on kuusi, ja määrä on kasvussa. Kaupan ja ravintolan yhdistyminen sai lisäpotkua koronasta; Siipiweikot Mini -ravintolat Prismojen sisällä ovat osa kehitystä.

– Olemme perheyritys ja meille on tärkeää, että se näkyy kaikessa toiminnassamme. Hyvinvoiva henkilöstö on tärkein tavoitteemme. Koemme intohimoa levittää siipien ilosanomaa ympäri Suomen ja Euroopan. Paras palaute tulee vakioasiakkailta, joista moni käy meillä siivillä jo kolmannessa sukupolvessa, toteavat Yli-Houhalat.

Liikevaihto on kivunnut 7 miljoonaan euroon, ja työntekijöitä on noin 50.

Palkinnot jaetaan Pro-gaalassa 18. tammikuuta. Tampereelta ehdolla on myös Ammattikeittiön päällikkö -sarjassa ISS Palveluilla tysökentelevä Sanna Nummela.

Pro-palkinnot jakava Aromi-lehti kuluu Keskisuomalainen-konserniin, kuten Tamperelainenkin.