Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ravintola muuttaa Koskikeskuksesta Doriksen paikalle kohonneeseen taloon – Muuttaa konseptiaan

Kanaravintolana tunnettu Los Pollos muuttaa ja laajentaa konseptiaan.

Ravintola siirtyy Koskikeskuksesta Aleksanterinkadulle valmistuvaan kiinteistöön, johon on rakennettu noin 300-neliöinen ravintolatila.

Ravintola toimii Koskikeskuksessa uuden ravintolatilan avaamiseen saakka. Tavoitteena on avata uusi ravintola maaliskuun alkupuolella. Koskikeskuksessa Los Pollos toimi seitsemän vuotta.

Uusi liiketila sijaitsee Aleksanterinkatu 20:ssä, jonka vanha rakennus on purettu ja uutta viimeistellään. Los Pollos avataan katutasoon, missä toimi aikaisemmin Kumma Junkbar & Lounge sekä yökerho Dooris.

Uuden liiketilan yläkertaan tulee keittiö, noin sadan asiakaspaikan ravintolasali sekä baari. Aleksanterinkadun puoleiset suuret lasiovet voidaan avata kesällä, jolloin baarin puoli muuttuu näyttäväksi terassiksi.

Ravintolan visuaalisen ilmeen luo sisustusarkkitehti Petra-Miisa Juusenaho, joka on suunnitellut monien tunnettujen ravintoloiden sisustuksen.

Muuton myötä ravintolan konsepti muuttuu. Grillikana ja muut klassikot pysyvät listalla, mutta tarjolle tulee myös monipuolisesti muita raaka-aineita puuhiiliuunissa valmistettuna. Paistinkääntäjä, Maitre Rôtisseur Honoraire Toni Leskinen tunnetaan kiinnostuksestaan espanjalaiseen ruokaan, mutta jatkossa vaikutteita otetaan myös muun muassa Italiasta.

Keittiön sydän tulee olemaan puuhiiliuuni, joka antaa ruoalle aidon avotulella kypsentämisen aromin. Erilaiset teemaviikot ja sesongit näkyvät vahvasti Los Pollosin ruoissa, ja linja tulee jatkumaan. Grilliliha sopii hyvin esimerkiksi aasialaisiin ruokiin, joita tullaan näkemään listalla.