Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kalevan kirkon seinään heijastetaan animaatioita – "En olisi voinut kuvitella, että saamme tällaisen mahdollisuuden"

Kalevan kirkon seinällä nähdään Tamkin opiskelijoiden animaatioita joulukuun viikonloppuina

Kalevan kirkon seinällä nähdään joulukuussa Tampereen ammattikorkeakoulun (Tamk) opiskelijoiden tekemiä animaatioita.

Ensimmäinen animaatio Jouluikkuna nähdään tulevana viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin (2.12.–4.12) iltaisin kello 17–21.

Animaatioita on kaikkiaan neljä, ja niiden teemat liittyvät jouluisiin tunnelmiin ja hyviin tekoihin. TAMK Interactive Median kansainväliset opiskelijat ovat tehneet animaatioita sekä yksin että työryhmissä.

– On aivan mahtavaa, että olemme päässeet tekemään animaatioita Kalevan kirkon seinälle. En olisi voinut kuvitella, että saamme tällaisen mahdollisuuden, sanoo tiedotteessa Angelina Prediger, joka opiskelee Tampereella vaihto-oppilaana Trierin yliopistosta Saksasta.

Tampereen seurakuntien ja Tamkin opiskelijoiden yhteistyöstä iloitsee myös Kalevan kirkolla toimivan Marhaban-keskuksen toiminnanohjaaja Maria Haapavaara, joka on toiminut seurakuntien ja opiskelijoiden yhteyshenkilönä.

– Toivon, että animaatiot herättävät ihmisissä iloa ja hyvää mieltä. Samalla meillä kaikilla on mahdollisuus päästä kurkistamaan, mitä Tampereelle tulleet opiskelijat ajattelevat hyvistä teoista ja joulusta. On hyvä katsoa asioita välillä toisin silmin, sanoo Maria Haapavaara tiedotteessa.

Animaatiot ovat nähtävissä joulukuussa neljänä peräkkäisenä viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin kello 17–21.