Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen pyöräilyagenteiksi haki 300, 150 valittiin – Nämä ovat agenttien tehtävät talvella

Tampereen kaupunki ja Tampereen Infra Oy etsivät vapaaehtoisia pyöräilyagentteja, jotka antavan talven ajan palautetta pyöräväylien talvihoidosta. Marraskuun loppuun päättynyt haku herätti paljon kiinnostusta: mukaan ilmoittautui tasan 300 agentiksi haluavaa.

Tavoitteena oli sadan pyöräilevän agentin joukko, joten suosio oli odotettua suurempaa. Tampereen kaupunki ja Tampereen Infra Oy laajensivat pyöräilyagenttien määrää 150:aan.

Valinta tehtiin ilmoittautumisjärjestyksen mukaan, kuten jo agenttien haun yhteydessä oli tiedotettu. Lisäksi valintakriteerinä oli se, että pyörällä liikkuminen on melko säännöllistä myös läpi talven. Näin palautetta saadaan erilaisista olosuhteista.

Talvikauden aikana pyöräilyagentit tarkastelevat neljää eri pyöräilyreittiä Tampereen keskustaan: Holvastista, Tesomalta, Pirkkalasta ja Hervannasta.

–Toivottavasti alkanut talvi on sellainen, että agentit pääsevät raportoimaan monipuolisesti reittien varrelta. Tavoitteena on saada välitöntä palautetta onnistumisista ja parannusta vaativista asioista. Mielenkiinnolla seurataan, miten tällainen pilotointi toteutuu ja olisiko sitä mahdollista jatkaa myös tulevina vuosina, sanoo työpäällikkö Antti Sorvali Tampereen Infra Oy:stä tiedotteessa.