Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaisia juhlitaan jälleen Tampere-talossa

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset ovat Tampere-talon Sorsapuistosalissa 6.12. kello 14-17.

Jo perinteeksi muodostuneissa itsenäisyyspäivän tanssiaisissa kuullaan musiikkia ja tanssitaan, nähdään tanssiesityksiä sekä sirkusta ja päästään pelaamaan kierrätyspeliä.

Tapahtuman teemana on lasten valitsema Puhdas luonto, joka näkyy tanssiaisten toimintapisteillä.

Tapahtuman avaa pormestari Anna-Kaisa Ikonen yhdessä Tampereen Lasten Parlamentin lasten kanssa. Tanssimusiikista vastaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Showband ja tanssin taikaan päästään tutustumaan myös Hip Hop House -tanssikoulun lapsiryhmien esityksissä.

Tapahtumassa on esiintymässä myös irlantilainen Simon Llewellyn We are the champions -sirkusesityksellään, jossa yleisöllä on oma roolinsa. Tapahtuman juontaa Veera Degerholm yhdessä Tampereen Lasten Parlamentin lasten Joona Ellillän ja Oona Tapailan kanssa.

Toimintapisteillä on luvassa Tampereen Lasten Parlamentin Kierrätyspeli, Lastenkulttuurikeskus Rullan jouluinen työpaja ja valokuvauspiste sekä Hupsansaa ry:n kukkayllätysbuffet. Tanssiaisten kahviosta vastaa Tampereen kaupungin Nuorisopalvelut.

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset on suunnattu noin 4-10-vuotiaille lapsille perheineen, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan.