Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona-ajan pitsanpaistamisesta alkunsa saanut ravintola sulkee ovensa Tampereella – "Sähkön viisinkertainen hinta sekä kustannusten jatkuva nousu tekee jatkamisesta aika haastavaa"

Kalevassa reilun vuoden toiminut pitseria ja keikkapaikka Secret Sauciety sulkee ovensa ensi viikolla. Viimeinen aukiolopäivä on maanantai 5. joulukuuta.

Secret Saucietya pyörittänyt Petri Hankonen kertoi lopettamispäätöksestä yrityksen sosiaalisen median kanavilla lokakuun lopulla. Tuolloin lopullinen sulkemispäivä ei ollut vielä tiedossa.

Hankonen kertoo somejulkaisussa, että taustalla on kustannusten nousu.

– Sähkösopimus irtisanottiin yksipuolisesti lokakuun alkuun ja uusi viisinkertainen hinta, sekä kustannusten jatkuva nousu tekee jatkamisesta nykytermein… aika haastavaa, Hankonen kertoo päivityksessä.

Hankosen mukaan mietinnässä on myös jatkoa. Sitä ennen hän kuitenkin aikoo lomailla ja tehdä stand up -keikkoja.

– Sen verran jäi vielä nälkää, että tästä on hyvä jatkaa ja muutama suht lupaava palaveri on jo asian tiimoilta tullutkin. Eli eiköhän pizzan teko jossain muodossa joskus jatku. Ainakin alkuun pop uppien muodossa. Aika olisi myös pistää lupaukset toteen ja tehdä se pop up Helsingissä, Hankonen kirjoittaa.