Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on aivan uusi tapahtuma keskiviikkona

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 30. marraskuuta Hallituspaikka 2022 -tapahtuma, joka on uusi yrityksille ja hallitusosaajille kohdennettu tapahtuma.

Hallituspaikka on Suomen ensimmäinen yrityksille ja hallitusosaajille kohdennettu tapahtuma, jossa kohtaavat riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset, hallitusammattilaiset ja muut hallitustyöstä kiinnostuneet.

Hallituspaikka 2022 -tapahtuman ohjelmalavalla nähdään huippuluokan keynote-puhujat: yritysjohtaja Matti Alahuhta, hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum Perheyritysten liitto, founder Kirsi Piha Purpose Research Institute, vastuullisjohtaja Nina Elomaa, S-ryhmä sekä hallituksen puheenjohtaja Tuomo Haukkovaara Oy IBM Finland Ab.

Kumppaniyritysten esityksissä pureudutaan tulevaisuuden hallitustyöhön, osaavan hallituksen rooliin ja merkitykseen, hallituksen juridiseen vastuuseen ja hallitustyön tietoturvaan.

Tapahtuman juontaa Ylen uutisankkuri ja journalisti Tommy Fränti.