Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Nokia-areenalla on maksuton Areenan Joulu -perhetapahtuma – Kutsut lähtevät kaupungin sosiaalipalveluiden ja seurakuntien ruokakassijakelun kautta

Nokia-areenalla järjestetään Areenan Joulu -perhetapahtuma 15. joulukuuta kello 16–19.

Järjestäjät, kuten Tampereen seurakunnat ja Tampereen kaupunki, kutsuvat haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä maksuttomaan joulutapahtumaan.

Maksuttomassa tapahtumassa luistellaan maailmanluokan jäällä ja kumppaneiden järjestämän ohjelman lisäksi menossa ovat mukana Rovaniemeltä saapuva joulupukki sekä Tapparan ja Ilveksen maskotit.

– Hintojen nousun myötä yhä useampi perhe on taloudellisessa ahdingossa. Haluamme tarjota

maksuttoman tapahtuman, joka on täynnä iloista joulumieltä ja antaa hyväntuulisen hengähdyksen arjesta, kertoo Nokia-areenan myyntijohtaja Elina Tikkakoski tiedotteessa.

– Tapahtumaan lähtee kutsut kaupungin sosiaalipalveluiden ja seurakuntien ruokakassijakelun kautta. Toivomme, että kutsu saavuttaa tätä kautta kohderyhmän laajasti ja valtaosa kutsun saaneista perheistä pääsisi paikalle, sanoo Tampereen kaupungin tapahtumajohtaja Perttu Pesä.

Tapahtuman sisältöjä päivitetään marras- ja joulukuun aikana Areenan Joulu 2022 -Facebook-tapahtumaan ja Instagram-tilille @areenanjoulu.