Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Aito Säästöpankin uudessa konttorissa ei ole perinteistä pankkisalia eikä käteinenkään enää liiku siellä – "Kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat neuvotteluja"

Pankissa ei liiku enää käteinen raha.

Aito Säästöpankki kutsuu lokakuusta asti Hämeenkatu 5:n kakkoskerroksessa avoinna ollutta uutta pankkikonttoriaan talouden valmentamoksi, mikä lienee sen toimintaa ajatellen oikea termi. 600 neliön konttorissa ei ole perinteistä pankkisalia eikä käteinenkään enää liiku siellä.

– Kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat neuvotteluja, heidän asioidensa läpikäymistä ja suunnittelua siitä, miltä tulevaisuus mahdollisesti näyttää taloudellisen hyvinvoinnin kannalta. Etenkin tällä hetkellä markkinatilanne on keskusteluissa vahvasti mukana, Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen sanoo.

Kun omasta taloudesta tahdotaan keskustella rauhassa pankin asiantuntijan kanssa, tapahtuu se nykyään yhä useammin verkkotapaamisen kautta.

Aito SP:n uudet tilat onkin rakennettu palvelemaan hybridityötä, ja niiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti esimerkiksi akustiikkaan sekä tilojen valaistukseen ja -väritykseen, ergonomiaan ja viihtyisyyteen.

Uuden konttorin tiloista löytyvät asuntorahoituksen, säästämisen ja sijoittamisen sekä päivittäisasioinnin asiantuntijat, yrityspankki, yksityispankki, lakipalvelut sekä pankin hallintoa.

Hämeenkadun konttorin infopiste palvelee myös ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin kello 10.00–16.30.

Aito Säästöpankilla on konttori Tampereella myös Hervannassa.