Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TAMK:n joulukonsertissa Tuomiokirkossa on yli 100 esiintyjää

Tampereen ammattikorkeakoulu järjestää Kaikkien aikojen joulukonsertin Tampereen tuomiokirkossa 30.11. kello 18.

Lehtori Markus Yli-Jokipiin mukaan Tampereen ammattikorkeakoulu on järjestänyt jouluisia kirkkokonsertteja ennenkin, muttei näin isosti.

–Törmäsin keväällä Tampereen ammattikorkeakoulun oppilaitospastori Jussi Houttuun, joka heitti idean omasta joulukonsertista. Yhteisölliselle joulukonsertille onkin nyt erityistä intoa hiljaisempien vuosien jälkeen. Opiskelijat ovat mukana mahtavalla fiiliksellä, Yli-Jokipii kertoo tiedotteessa.

Konsertti kokoaa Tampereen tuomiokirkkoon yli 100 esiintyjää. Luvassa on niin perinteistä kuin uudempaakin joulumusiikkia sekä Suomesta että muualta maailmasta.

Lavalla nähdään TAMK Sinfonia ja solisteja sekä kolme kuoroa. Yksi kuoroista on TAMK Choral Company, joka perustettiin vuosi sitten. Musiikin opiskelijoista mukana ovat sekä musiikkipedagogit että musikaaliartistit. Yli-Jokipii toimii konsertin kapellimestarina.

Konsertissa esiintyvät myös Teekkarikuoro sekä Kamarikuoro Näsi, joka on ollut TAMK Musiikin yhteistyökuoro jo parikymmentä vuotta.

Konserttiin on vapaa pääsy.