Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen kaupungin liikunta- ja ulkoilupaikkojen kuntotietopalvelu vaihtuu

Tampereen kaupungin liikunta- ja ulkoilupaikkojen kuntotietopalvelu vaihtuu. Liikunnan harrastajat pääsevät seuraamaan hiihtolatujen, jääkenttien ja kaukaloiden kunnossapitotilannetta alkavalla talvikaudella uuden sähköisen järjestelmän, ulkoilun olosuhdepalvelun kautta. Järjestelmä korvaa pitkäaikaisen mSki-latukarttapalvelun.

Ulkoilun olosuhdepalvelusta löytyy yli 150 ulkojääkenttää, noin 30 hiihtolatua ja yli 40 uimapaikkaa. Hiihtolatuja ja luistelukenttiä voi hakea palvelusta monin tavoin.

– Uudessa järjestelmässä käyttäjä voi valita, katsooko paikkoja kartalla vai luettelossa, ne voi paikantaa sijainnin mukaan ja hakea lähistöllä olevia palveluita, tai asettaa itselleen suosikkeja. Lisäksi sivustolta voi lähettää palautetta tai kertoa muille käyttäjille, jos vaikkapa havaitsee ladulle kaatuneen puun. Ja esimerkiksi latukoneista saadaan jatkossa tieto ladun huollosta automaattisesti, jolloin tämä tieto saadaan nopeasti käyttäjille heti kunnostuksen jälkeen, liikuntapaikkapäällikkö Mikko Heinonen kertoo tiedotteessa.

Mikko Heinosen mukaan tavoitteena on ottaa uusi palvelu käyttöön heti kun ensimmäiset talviliikuntapaikat, näillä näkymin Koulukadun ja Sorsapuiston tekojäät, aukeavat.