Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TTT hakee kuuluisaan rockmusikaaliin lapsinäyttelijöitä

Andrew Lloyd Webberin musikaalikomedia School of Rock saapuu Suomeen. Ensi-ilta on syksyllä 2024 Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä.

Rockmusikaali antaa jälleen lapsille mahdollisuuden loistaa näyttämöllä yhdessä ammattinäyttelijöiden kanssa.

Ohjauksesta vastaa Samuel Harjanne, joka ohjasi TTT:lle lasten tähdittämät yleisömenestykset Billy Elliot ja Matilda. Tässä musikaalissa saattavatkin rokata manserockin tulevat isot nimet.

School of Rockin tarinassa pitelemätön wannabe -rokkistara, jota samannimisessä elokuvassa unohtumattomalla tavalla esitti Jack Black, juonii itsensä sijaisopettajaksi ja perustaa kouluun rokkibändin.

Haku käynnistyy 26.11. jolloin hakuilmoitus löytyy Tampereen Työväen Teatterin kotisivulta ttt-teatteri.fi. Hakuaikaa on 25.12. asti.

Avoimen haun kautta etsinnässä on 28 iältään 7–12 -vuotiasta lasta. He tulevat aloittamaan musikaalirooliin tähtäävät opinnot School of Rock -koulussa jo ensi vuodesta alkaen. Osalta lapsista vaaditaan hyvää laulu- ja soittotaitoa, ja toisilta pelkästään laulutaitoa. Aiempi esiintymiskokemus on etu, mutta ei pääsyvaatimus.