Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pirkkalan Citymarketissakin toimiva pitsaketju on maailman 25:nneksi paras – "...ainakin yhden napolilaisen ravintolan verran riittää Suomessa kiinnostusta..."

Suomalainen pizzeria Via Tribunali on valittu 25. parhaaksi pizzaketjuksi maailmassa. Valinnan teki italialainen Top 50 Pizza guide, joka julkisti voittajan vuosittaisessa gaalassaan Madridissa. Via Tribunali oli ainut pohjoismaalainen pizzeria joka ylti lopulta 50 parhaan joukkoon. Via Tribunalilla on yhteensä seitsemän pizzeriaa Helsingissä, Turussa, Pirkkalassa ja Kolarissa. Pirkkalan Via Tribunali sijaitsee K-Citymarketissa Partolassa.

Via Tribunali valittiin ensimmäistä kertaa maailman parhaiden pizzaketjujen joukkoon. Pizzeria palkittiin kategoriassa Worlds Artesan Pizza Chainsa.

Vuosittainen Top 50 Pizza Guide arvio pizza-alan toimijoita ympäri maailmaa ja tekee valintansa pitsan laadun, palvelun, miljöön, odotusajan ja juomien pohjalta. Kilpailussa kiinnitetään huomiota myös paikallisten ja sesonkeihin sopivien raaka-aineiden käyttöön.

– Ihan huikea tunnelma. Kun asiat tehdään sydämellä, laadulla ja oikeista raaka-aineista, niin sen huomaavat asiakkaat sekä nyt myös kansainväliset kilpailut, fiilistelee toimitusjohtaja ja yksi Via Tribunalin perustajista Antti Kuitunen tiedotteessa.

Via Tribunalin tarina alkoi vuonna 2017.

– On tämä hieno palkinto koko porukan työstä. Kyllä seitsemän taitaa olla meidänkin onnennumero, kun palkinto tuli ”heti” seitsemän ravintolan jälkeen. Meillä oli unelma, että ainakin yhden napolilaisen ravintolan verran riittää Suomessa kiinnostusta, mutta ruokahalu napolilaista pizzaa kohtaan tuntuu vain kasvavan, Kuitunen kiittelee.