Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pentik avaa myymälän Tampereen keskustaan – erikoisuutena omalla keramiikalla päällystetty kassatiski ja värikäs pöllöparvi

Pentik on avannut uuden myymälän Tampereen ydinkeskustaan. Hämeenkadun ja Kuninkaankadun kulmassa sijaitseva myymälä on pinta-alaltaan 148 neliömetriä. Myymälä on tehty ketjun uuden konseptin mukaan. Uudessa konseptissa oma tuotanto näkyy myös sisustuksessa: osa myymälän kalusteista on valmistettu Pentikin omalla puuverstaalla Posiolla.

Uuden myymälän keskellä on kierrätyskeramiikalla päällystetty kassatiski. Keramiikka on peräisin Pentikin omalta tehtaalta Posiolta. Pentikin markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Lampinen kertoo, että kassatiskin päällysteeseen on käytetty muun muassa rikkoutuneita esineitä ja esineiden poltossa käytettäviä aluslautasia.

– Ei heitetä niitä pois. Muutamaissa myymälöissä on kassatiskejä, jotka on päällystetty kierrätyskeramiikalla, Lampinen kertoo.

Myymälässä on myös esillä vaihtuva kokoelma Pentik Studion taidekeramiikkateoksia.

– Oma Posiolla sijaitseva keramiikkatehdas on Pentikille ilon ja ylpeyden aihe, ja uudistumisemme kulmakivi. Tavoitteemme on lisätä merkittävästi sekä Suomessa valmistettujen astioiden että erilaisen sisustuskeramiikan myyntiä. Teemme keramiikan parissa monenlaisia erikoisuuksia ja kokeilemme, mihin kaikkeen materiaali taipuu. Tampereen uudessa myymälässämme asiakkaat pääsevät ihastelemaan upeaa villin värikästä pöllöparvea, Pentinkin toimitusjohtaja Riikka Wulff kertoo tiedotteessa.