Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuoden 2022 Visit Tampere Award -palkinto meni Nokia-areenalle

Nokia-areena palkittiin Visit Tampere Award -palkinnolla Visit Festivaleilla Original Sokos Hotel Ilveksessä. Palkinto jaettiin nyt viidennen kerran ja se on arvoltaan 5000 euroa.

– Nokia-areena on osoittanut olevansa merkittävä, vetovoimainen ja suorituskykyinen paikka, jossa järjestetään maailmanluokan kansainvälisiä tapahtumia. Haasteellisesta toimintaympäristöstä huolimatta se on jo nyt vakiinnuttanut paikkansa tapahtumapaikkojen ykkösluokassa, kertoo Visit Tampereen hallituksen puheenjohtaja Harri Airaksinen palkitsemisen perusteista.

Palkinnon saaja valittiin viimevuotiseen tapaan Visit Tampereen ja yritysten yhteistyöllä. Yritykset saivat ehdottaa palkinnon saajaksi Tampereen seudulla toimivaa matkailu- ja tapahtuma-alan yritystä. Ehdolla olivat Nokia-areenan lisäksi Finlaysonin alue, Laukon kartano ja Seikkailuapinat. Lopullisen päätöksen palkinnon saajasta teki Visit Tampere Oy:n hallitus.