Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi tulokas kaupunkiin – Lähes 80 ravintolan hampurilaisketju tulee Tampereelle

Suomalainen hampurilaisravintolaketju ScanBurger etsii toimitilapaikkaa Tampereelta tai lähikunnista.

ScanBurger on julkaissut Facebook-sivullaan ilmoituksen, jossa se kertoo avaavansa seudulle drive-in-ravintolan, kunhan sopiva tontti vain löytyy.

– Haemme tonttia avoimella mielellä. Hyviä vaihtoehtoja ovat taajamat ja asutusalueet sekä kaupparyhmittymät. Ravintolamme voisi hyvin mahtua jonkun kaupan tontille. Tontin ympäristössä pitää olla luonnollista ihmisten liikkumista, liiketoimintajohtaja Pirjo Salo määrittelee.

Ketjulla on lähes 80 ravintolaa eri puolilla Suomea, mutta Tampereella ei ole vielä yhtään. Lähimmät ScanBurgerit ovat Lempäälässä ja Akaassa.

Pirjo Salo sanoo, että yhtiöllä on halu löytää Tampereelle yrittäjä ja ScanBurger -ravintola, mutta se ei ole toistaiseksi löytänyt yrittäjää yhteistyökumppaniksi.

Tampereelle tai lähikuntaan sijoittuvan drive-in -ravintolan avaamisella ei ole tavoiteaikataulua.

– Se on kiinni tontin ja yrittäjän löytymisestä. Meillä on paketti valmiina yrittäjää varten: itse drive-in-ravintolamoduuli, autokaista ja sen järjestelmä sekä kassajärjestelmä itsepalvelukassoineen, liiketoimintajohtaja Salo kertoo.

Ensimmäiset ScanBurgerit avautuivat Ouluun ja Rovaniemelle vuonna 1996. ScanBurger myy hampurilaisia, kebabeja ja pikkupurtavia.